Infraestructures i serveis

Societat

El CAT preveu un augment del consum d’aigua

El consorci aprova els comptes per al 2018, amb un pressupost que puja a 41,3 milions

L’assemblea general del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha aprovat el pressupost de l’any vinent, que puja a 41,3 milions d’euros, dels quals 2,1 milions seran per a inversió. Les actuacions més destacades seran per millorar el control de qualitat de l’aigua amb la disposició de quinze equips de mesura en línia a diferents llocs de la xarxa, inversions en seguretat física i lògica, i també en la creació de la seu electrònica i un portal de transparència. Per al 2018, el CAT preveu incrementar el consum d’aigua dels 71 hm³ als 73,5 hm³, un 3,8% més. Amb tot, el preu de la tarifa mitjana de consum es redueix un 4,78%, i se situa en 0,56 euros el metre cúbic, gràcies a la reducció de costos en sanejament per les millores implantades.

Entre les inversions destaquen millores en la xarxa de control de qualitat a la xarxa, a més de renovacions de manteniment mecànic, elèctric i de telecomandament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia