Infraestructures i serveis

Més transport públic per carretera a la Garrotxa

El Consell Comarcal signa un conveni amb la Generalitat que ho fa possible

Inclou vuit rutes

El transport públic per carretera de la comarca de la Garrotxa es podrà millorar gràcies al conveni que han subscrit el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Departament de Territori i Sostenibilitat. Aquestes millores es concreten en la prestació dels serveis de transport entre el nucli de Batet de la Serra i Olot, i el servei als polígons industrials de Begudà (Sant Joan les Fonts) i Politger (Sant Jaume de Llierca), amb prolongacions als nuclis de Montagut i Tortellà.

També preveu el reforç de la línia Santa Pau-Olot, el servei entre Olot i Oix, el que uneix Olot amb Riudaura i el servei a demanda als nuclis de població petits. Tots els grups polítics del Consell Comarcal de la Garrotxa van celebrar, en l’última reunió del plenari de la corporació, l’aprovació d’aquest conveni.

A la mateixa sessió del ple, el president de l’ens, Joan Espona, va informar els consellers del canvi de presidència del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, tal com estableixen els estatuts de la institució, que preveuen aquesta rotació cada dos anys, entre el president del Consell Comarcal de la Garrotxa i l’alcalde d’Olot. Joan Espona va informar els assistents que, des del 22 de setembre passat, Josep Maria Corominas ocupa el càrrec de president d’aquest consorci i ell, el de vicepresident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia