Infraestructures i serveis

Llum verd al nou tram del passeig Marítim de Cunit

Es tracta d’un nou traçat de 300 metres des del carrer Francesc Macià a la carrerada Santa Coloma

Costa 1,1 milions d’euros i estarà fet en 5 mesos

Les obres d’ampliació del passeig Marítim de Cunit ja estan en marxa. Es tracta d’un tram d’uns 300 metres lineals comprès entre el carrer Francesc Macià i la carrerada Santa Coloma. L’obra, que té un cost d’1,1 milions d’euros, l’assumeix el Ministeri de Medi Ambient i ha estat adjudicada a la unió temporal d’empreses Eiffage-Bosir-Gicsa. L’Ajuntament, el Ministeri i la propietat del càmping afectat per les obres van signar, fa alguns dies, l’acta d’ocupació dels terrenys que dona llum verd a l’inici dels treballs.

Amb l’obra es crearan espais destinats al passeig, el descans, jocs infantils i zones verdes, així com també un carril bici que enllaçarà amb la resta de passeig Marítim. S’hi instal·laran lluminàries, mobiliari urbà i vegetació i també es durà a terme una regeneració dunar. En total, la connexió del passeig suposarà una intervenció de més de 300 metres de línia marítima amb l’arranjament d’1,1 hectàrees de superfície, emmarcada dins de la zona de protecció i els límits establerts en la normativa de costes.

Les obres culminaran amb l’ordenació de la servitud de protecció de costes contemplada en el planejament urbanístic del municipi donant continuïtat al passeig existent.

Julio Ramon, regidor d’Urbanisme de Cunit, ha destacat la importància d’aquestes obres: “Aquest projecte té un alt valor per a tot el municipi, ja que amb aquest nou tram de passeig el litoral de Cunit guanyarà en imatge, però també en cohesió i en continuïtat al litoral.” Segons el regidor, Cunit feia molt temps que esperava que aquesta obra es fes realitat, ja que “el projecte oferirà una imatge renovada i nous espais de lleure a l’aire lliure”.

Segons les previsions del Ministeri i de l’empresa adjudicatària del projecte, està previst que les obres tinguin una durada de cinc mesos. Es duran a terme durant tot l’hivern per tenir-lo a punt per a la temporada turística de l’estiu.

En el projecte, es contempla un espai reservat per a la futura construcció d’una recreació d’un dels búnquers de la guerra que existia a Cunit.

LA XIFRA

1,1
milions d’euros
és l’import per què s’han adjudicat les obres de construcció d’aquest nou tram del passeig Marítim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona