Infraestructures i serveis

Acord en el redisseny de Ca la Mateueta de Valls

L'Ajuntament de Valls ha anunciat que iniciarà les obres de l'entorn de l'aparcament del carrer Mossos d'Esquadra, al Barri Antic, durant l'any 2017. La responsable d'Actuacions Públiques, Urbanisme, Barri Antic i Patrimoni, Judit Fàbregas, ha presentat el projecte en una reunió amb els veïns de la zona. Segons el consistori, en els últims dies també s'ha informat als comerciants de la plaça de l'Oli.

El projecte té un pressupost de 70.000 euros i s'hi han incorporat les peticions de l'Associació del Barri Antic. L'obra s'executarà un cop hagi acabat l'actuació d'adequació del sector del solar que dóna al carrer de Santa Úrsula, on l'enderroc de dos immobles va posar al descobert un arc medieval que es conserva com a nou element patrimonial. S'espera que aquestes obres finalitzin aquest mateix mes de desembre.

Amb la proposta, es reordenarà l'aparcament de superfície per als vehicles i en especial el pas dels vianants d'una zona que comunica els carrers de Santa Úrsula i de Sant Antoni. Està prevista la instal·lació de mobiliari urbà i pilones, posar-hi bancs, plantar-hi arbres i, a la vegada, en un punt situat a tocar del carrer de Santa Úrsula, instal·lar un espai de jocs infantils. La proposta preveu reforçar l'enllumenat, l'espai per a contenidors d'escombraries i reservar places de càrrega i descàrrega.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona