Infraestructures i serveis

ferrocarrils

reivindicació

Trens Dignes vol créixer a la Ribera i al Priorat

La plataforma Trens Dignes farà una campanya informativa sobre la línia de ferrocarril R15 a la Ribera d'Ebre i al Priorat. Amb l'eslògan Per un transport digne al territori, lluitem per millorar la línia R15, Trens Dignes organitzarà una xerrada demà a Flix i la setmana que ve en farà a Móra la Nova i Falset. “L'objectiu és oferir als usuaris informació de primera mà, atendre els seus dubtes i queixes i aconseguir crear petits grups de treball que funcionen a la Ribera d'Ebre i al Priorat i complementen l'acció que fem a la plataforma”, exposa Trens Dignes en un comunicat de premsa.

L'R15 i l'R16 són les línies més deficients de tot el país i les úniques en què el Departament de Territori ha modificat els horaris per evitar que siguin tan impuntuals. Una mesura que ha estat criticada per Trens Dignes, ja que el retard s'ha incorporat en l'horari dels trens d'aquestes línies. En el cas de l'R15, el temps real de viatge entre les Terres de l'Ebre i Barcelona és de tres hores i vuit minuts. En alguns trams d'aquesta línia la velocitat màxima que pot assolir el tren és de 30 quilòmetres per hora per les limitacions temporals de velocitat. Adif s'ha compromès a fer entre el 2017 i el 2018 una inversió de 13 milions d'euros per arranjar la infraestructura entre Riba-roja d'Ebre i Reus, una inversió que ha de permetre escurçar el temps de viatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona