Infraestructures i serveis

transports

Doten amb 50 freqüències més quatre línies d'autobús

Es reforcen l'exprés de Mataró a Barcelona, el trajecte fins a la UAB, els viatges entre el Baix Maresme i Barcelona i els de Vilassar de Dalt amb Mataró

La Generalitat ha decidit reforçar durant aquest mes el transport públic en autobús en diferents línies interurbanes del Maresme. En total, s'ha anunciat que ampliaran amb 50 freqüències de pas quatre línies diferents. Alguns dels canvis van entrar en vigor ahir, mentre que els altres està previst que entrin en funcionament dilluns que ve.

Des d'ahir la línia de bus exprés que connecta Mataró amb Barcelona augmenta l'oferta existent amb 23 expedicions diàries més. En concret, 15 més a la línia e11.1 (8 d'anada i 7 de tornada), que passarà de 104 expedicions a 119 a partir d'ara, mentre que a la línia e11.2 –la que connecta la zona de Mataró nord amb la ciutat comtal– s'implanten 8 serveis més (3 d'anada i 5 de tornada), i es passarà de 73 expedicions a 81. També des d'ahir es reforça la línia C5, que connecta Mataró amb la Universitat Autònoma (UAB) passant per Argentona. En total, s'implanten 8 expedicions diàries els dies lectius entre Mataró, Argentona i la UAB (5 d'anada i 3 de tornada) i 2 expedicions de tornada més els lectius entre Mataró i la UAB. Així, en total, es passa de 13 expedicions a 23. Dilluns vinent es reforçarà el servei del trajecte entre Vilassar de Dalt, Premià de Mar i Barcelona, amb l'habilitació de 12 noves expedicions (6 d'anada i 6 de tornada), i es passarà de 53 expedicions diàries a 65. Finalment, també a partir d'aquesta data, es millorarà la connexió entre Vilassar de Dalt i l'hospital de Mataró amb 5 expedicions diàries (3 d'anada i 2 de tornada), de dilluns a divendres feiners, excepte l'agost, i el servei passa de les 34 expedicions a les 39. La Generalitat aportarà 500.000 euros anuals més per a aquestes millores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona