El DPTOP millora les comunicacions entre diversos municipis del Vallès Occidental i Oriental i la UAB

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques posarà en marxa, el pròxim 11 de gener de 2010, un conjunt de millores en les comunicacions amb d'autobús entre els municipis de Santa Perpètua de Mogoda i Mollet del Vallès amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Així, es posarà en marxa un nou servei, amb dues expedicions d'anada i dues més de tornada de dilluns a divendres durant el període lectiu. Això permetrà donar resposta a les necessitats de mobilitat dels alumnes i treballadors de la UAB, alhora que es milloraran les comunicacions entre diverses localitats del Vallès Occidental i Oriental. Aquesta actuació suposarà una inversió per a l'any 2010 d'uns 40.000 euros, que serà assumida íntegrament pel DPTOP.

Aquestes actuacions es concreten en la millora de les comunicacions amb d'autobús entre els municipis de Santa Perpètua de Mogoda, La Florida i Mollet del Vallès amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquest servei, que és gestionat per l'empresa Ferrocarriles y Transportes SA, del Grup Sagalés, forma part de les mesures incloses en el Pla de Transport de Viatgers de Catalunya 2008-2012 aprovat pel Govern, amb l'objectiu de potenciar l'ús del transport públic a punts singulars com les universitats, a partir de la millora de l'oferta i la qualitat dels serveis.

Així, a partir del dia 11 de gener s'incorpora un nou servei, amb 4 expedicions en total, 2 d'anada i 2 de tornada, per a comunicar les localitats de Santa Perpètua de Mogoda, La Florida, Mollet del Vallès i la UAB. Els nous serveis s'operaran de dilluns a divendres durant el període lectiu.

Les noves expedicions des de Santa Perpètua de Mogoda sortiran a les 7.40 i les 13.55 hores, mentre que les sortides amb origen a la Universitat Autònoma de Barcelona, s'efectuaran a les 14.45 i les 18.30 hores.

Aquestes millores en el servei facilitaran una comunicació ràpida i directa amb el Campus de la UAB, sense la necessitat d'entrar a la ciutat de Barcelona. Així mateix, els nous serveis facilitaran un accés més fluït a les localitats del Vallès Occidental i Oriental on opera la línia.

Aquesta actuació suposarà una inversió per a l'any 2010 d'uns 40.000 euros, que serà assumida íntegrament pel DPTOP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona