Infraestructures i serveis

Inauguren el pavelló municipal de Bonmatí, a tocar del camp de futbol

Les obres s'han allargat quinze mesos, i l'equipament serà la seu d'esports federats i d'activitats de les entitats

Els dos espais comparteixen vestidors

La inauguració del pavelló poliesportiu municipal de Sant Julià del Llor i Bonmatí tindrà lloc avui a la tarda (dos quarts de sis), al poble de Bonmatí. Els treballs s'han allargat més d'un any i completen la feina feta en el passat a l'hora de cobrir una vella pista exterior. Les obres han costat 324.219 euros.

El pavelló estarà a partir de demà a ple funcionament per a ús de les entitats del municipi i els futurs clubs esportius que hi vulguin fer competició. L'Ajuntament ha completat les obres, que ja s'havien iniciat fa sis anys, quan es va cobrir una vella pista exterior, amb Joan Grabulosa d'alcalde i amb una inversió de mig milió d'euros. El pavelló farà alhora de sala polivalent.

L'alcalde de Sant Julià del Llor i Bonmatí, Marc Garcia (Grup Independent SJLB-Acord Municipal), assenyala que el pavelló té una pista de 20 metres d'amplada per 40 de llargada. El consistori hi deixarà instal·lat un escenari per a les activitats dirigides. “El pavelló donarà servei a les activitats escolars i extraescolars i a les associacions, i s'obrirà a la pràctica de nous esports, com ara bàsquet, handbol i hoquei sobre patins.”

De la inversió feta en la segona fase (324.219 euros), l'Ajuntament ha tingut un ajut de la Diputació de Girona (30.000) i un de 200.000 de la Generalitat via Pla Únic d'Obres i Serveis (Puosc). Amb el pavelló en funcionament, es deixarà d'utilitzar l'envelat. Els treballs, executats per Excavaciones Ampurdán 2000, s'han allargat més del compte perquè es van detectar mancances en el projecte, admet el batlle.

Convidada especial

La inauguració del pavelló poliesportiu de Sant Julià del Llor i Bonmatí –1.282 habitants segons el padró del gener del 2016– tindrà lloc avui en un acte al qual assistirà el president de la Diputació, Pere Vila. La intenció de l'Ajuntament és que en l'acte protocol·lari ajudi a tallar la cinta la veïna de més edat del municipi: Carme Arimany, que té 101 anys.

LA XIFRA

324.219
euros
ha costat la segona fase del pavelló de Sant Julià del Llor i Bonmatí. La primera n'havia costat 505.008.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona