Infraestructures i serveis

Municipal

Roda millora el transport urbà per als escolars

El nou trajecte suposa un estalvi de temps perquè no ha de sortir del nucli urbà

A partir del 12 de setembre, el bus que transporta escolars no haurà de passar per l’estació de Sant Vicenç de Calders. L’Ajuntament de Roda de Berà modifica el seu sistema de transport urbà i interurbà per evitar que els alumnes hagin de sortir del municipi. Fins ara, el trajecte de l’autobús municipal, que durant les entrades i les sortides de les escoles en períodes lectius es converteix en bus escolar, era un recorregut circular que obligava els estudiants a passar per l’estació de tren durant el mateix trajecte. Una de les prioritats del consistori era modificar el sistema de transport i, per això, ja ha editat un horari específic simplificat per als usuaris escolars que en facilitarà l’enteniment. A més, es reduirà la durada de les expedicions. Les millores en el nou sistema de transport, però, no acaben aquí, atès que per millorar el servei i la interconnexió amb l’estació de Sant Vicenç i amb el municipi veí del Vendrell, l’Ajuntament posarà a disposició un bus exprés que anirà des de l’avinguda Sant Jordi fins a l’hospital del Vendrell, amb parades a la Plana de Creixell, la Barquera, Berà-el Pati, la plaça Gala Placídia, l’estació de Sant Vicenç i l’estació d’autobusos del Vendrell, per acabar a l’hospital i viceversa, fins a l’avinguda Sant Jordi. Tot plegat fa que s’incrementi la freqüència dels busos fins a l’estació de tren, amb tres més d’anada i quatre més de tornada.

Més busos entre Tarragona i Torredembarra

El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà, a partir del 12 de setembre, el servei de bus entre Tarragona i Torredembarra amb un nou autobús que reforçarà les expedicions més sol·licitades. Així, s’incorpora un nou trajecte a les 8.12 h i a les 9.08 h amb sortida de Torredembarra, i a les 13. 15 h i a les 14.45 h amb sortida des de Tarragona, de dilluns a divendres, excepte festius, durant el curs escolar. A més, hi haurà dues noves expedicions més des de Torredembarra –a les 12.35 h i a les 13.35 h– i des de Tarragona –13.15 h i 1445 h–. L’increment es fa després de detectar que el volum de passatgers de la línia –operada per Autocars del Penedès– havia augmentat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona