Avui arrenca l'apagada analògica que afectarà tot el Camp de Tarragona i l'Ebre

La segona fase de l'apagada analògica començarà avui i afectarà els municipis de les deu comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre: Alt Camp i Baix Camp, Baix Ebre, Baix Penedès, Conca de Barberà, Montsià, Priorat, Ribera d'Ebre, Tarragonès i Terra Alta. El procés, que es farà de manera progressiva fins al 28 de gener i afectarà un total de 178 municipis –127 al Camp i 51 a l'Ebre– i 53 centres emissors –25 i 28–, entre els quals destaquen el de la Mussara i el de coll Redó, que deixaran d'emetre senyal el diumenge 28 de gener, l'últim dia de l'apagada. Els centres emissors que ja es tancaran avui són el d'Almatret, Escornalbou, el Perelló, Riba-roja, la Sénia, Ulldecona i Viladrau, a Osona, que afectarà més de 32.000 persones. En total, l'apagada analògica tindrà afectació a 640 municipis després que el desembre el procés ja s'avancés a 47 pobles del Berguedà, el Bages, Osona i el Solsonès, i va afectar 2,2 milions de persones. La segona fase de l'apagada analògica és la continuació de la que es va produir el mes de juliol passat, que va incloure 90 municipis del Maresme, Vallès Oriental, Ripollès, Garrotxa i la Selva. La tercera fase es farà des del mes de març fins el 3 d'abril i inclourà la resta de les comarques. Les llars que no rebin el senyal en TDT podran sol·licitar, com a mesura excepcional, la recepció via satèl·lit.

LES APAGADES MÉS IMMINENTS

Avui
S'apaguen 7 centres emissors: el d'Almatret, amb afectació a la Figuera, la Palma d'Ebre, Flix, Riba-roja i Almatret; el d'Escornalbou, que afectarà l'Argentera, Duesaigües i Riudecanyes; el del Perelló, que dóna servei al mateix municipi i a l'Ametlla de Mar; el de Riba-roja, amb cobertura a aquest municipi; el de la Sénia, amb afectació només a la Sénia; el d'Ulldecona, que arriba a la Sénia, Mas de Barberans i Ulldecona. Fora del Camp i l'Ebre, també s'apagarà el de Viladrau, a Osona. El total d'habitants afectats és de 32.543.
13 de gener
Deixaran de donar senyal el d'Amer, Fatarella I, Flix I, II i III, Móra la Nova i la Torre de l'Espanyol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona