Infraestructures i serveis

Municipal

El gimnàs de Sant Pere de Torelló obre el dia 23

El dilluns 23 d’octubre és la data que l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló ha fixat finalment per obrir el nou gimnàs municipal SPT. “Si no hi ha cap incident, el dia 18 ha d’estar tot acabat perquè el cap de setmana, del 21 i 22 d’octubre, es farà una jornada de portes obertes”, explica la primera tinenta d’alcalde i regidora d’Esports Griselda Castells. Les obres han experimentat diversos endarreriments que han fet que l’equipament no s’hagi pogut tenir acabat abans de l’estiu, tal com es preveia inicialment.

Castells explica que les demores en la finalització dels treballs s’han degut a diverses causes, totes alienes a la voluntat de la regidoria. Des de problemes d’aigua durant el moviment de terres que es va fer per enderrocar el magatzem i l’antic espai de gimnàs fins al desplaçament de pals d’electricitat perquè una central elèctrica dificultava l’accés dels camions. També s’ha de tenir en compte que, per reduir al màxim el cost de l’obra, l’execució ha anat a càrrec de la brigada municipal, que “en el moment que sorgia una emergència havia de deixar-ho”.

Fa més d’un any ja es va començar a parlar de fer un gimnàs nou, tot i que el projecte final va canviar força la idea inicial. Amb un pressupost aproximat de 120.000 euros (part dels quals subvencionats), aquest servei era molt reivindicat al poble per evitar desplaçaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona