Estan nou dies sense llum per un fusible

Set famílies del barri de La Salut de Sant Feliu de Pallerols han estat sense subministrament elèctric a causa d'un fusible fos. Els operaris de Fecsa encarregats d'arreglar l'avaria van trigar només tres minuts a substituir el fusible malmès i a restablir el subministrament. L'alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, s'ha manifestat molt indignat per aquests fets i ha anunciat que ha encarregat un informe sobre aquest problema i sobre l'avaria de més de 24 hores que va afectar el seu municipi el dia de la nevada del dia 8.

Casas diu que fins i tot es planteja dur el tema al ple per aprovar una moció de protesta i per reclamar a Fecsa que d'una vegada per totes modernitzi les seves línies al poble, algunes, com les del barri de La Salut, en un deplorable estat de conservació. «Que un equip no es desplaci fins a Sant Feliu per reparar una avaria petita, causa un perjudici molt gran als afectats», va sentenciar Joan Casas.

El tall de subministrament elèctric que es va produir el dilluns 8 de març a la tarda va deixar sense llum no només els veïns de Sant Feliu de Pallerols, sinó també els de les Planes d'Hostoles fins al vespre de l'endemà, és a dir, a tota la vall d'Hostoles. En aquest territori, s'han produït altres avaries importants a la xarxa elèctrica. Els alcaldes fa temps que reclamen millores per evitar que es tornin a produir episodis com els del dia de la nevada. Els problemes de cobertura de la telefonia mòbil també hi són habituals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona