Serveis

Vols i trens cancel·lats per la vaga de França

Es van haver de suspendre vuit rutes aèries i els combois internacionals

La vaga a França contra la reforma de les pensions va també tenir repercussions en els mitjans de transport, bàsicament el trànsit aeri i el de ferrocarril. A l'aeroport de Girona, Ryanair va cancel·lar setze rutes, és a dir, vuit vols d'anada i vuit de tornada: dues rutes a París, i la ruta amb Kaunas, Hamburg, Glasgow, Düsseldorf, Bolonya i Roma. A més, durant el dia es van acumular diversos retards en determinats vols que van superar en alguns casos l'hora i mitja. Tot i això, Ryanair havia avisat amb antelació de les cancel·lacions, i això va afavorir que no hi haguessin problemes excessius. De fet, ahir a l'aeroport hi havia més activitat de l'habitual coincidint amb l'operació tornada del pont del Pilar.

Respecte al transport ferroviari, la vaga va afectar sobretot els trens que fan rutes internacionals, i ahir es va haver de suprimir, per exemple, el comboi entre Barcelona i Montpeller, i els dos trenhotel que uneixen Barcelona amb Zuric i Milà. Per avui encara hi ha incidències previstes, com ara la supressió del tren entre Barcelona i París. D'altra banda, i pel que fa als trens de mitjana distància, en la línia entre Barcelona, Girona, Figueres i Portbou els combois començaven i acabaven la ruta a Portbou i no a Cervera. A partir de les vuit del matí d'avui ja es restablirà la normalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona