Serveis

Mobilitat

Descarrila un tren a Vilamalla amb 51 viatgers

L'incident només provoca un ferit lleu i retards de 80 minuts a la línia de Portbou

Un tren de la línia de Barcelona a Portbou va descarrilar ahir a quarts de sis de la tarda a dos-cents metres de l'estació de Vilamalla amb 51 passatgers a bord. Els viatgers del tren, que havia sortit a un quart de quatre de Barcelona, van sortir del tren i van recórrer la distància fins a l'estació de Vilamalla. Només un dels viatgers va resultar ferit lleu per haver patit una fuetada a les cervicals, com a conseqüència de la sortida de la via del tren, i se'l va traslladar a l'hospital de Figueres.

L'accident es va produir quan els dos eixos del primer vagó van sortir de la via per motius que es desconeixen. Tècnics d'Adif i Renfe es van desplaçar fins al lloc de l'accident per restablir la normalitat en la circulació de trens i investigar les causes de la sortida de la via. A conseqüència de l'accident la circulació de combois es feia per via única en el tram entre Vilamalla i Sant Miquel de Fluvià, un fet que va afectar el servei habitual dels trens que cobreixen la línia entre Barcelona i Portbou.

Retards tota la tarda

El descarrilament del tren a mitja tarda va originar retards importants a la resta de combois de la línia que en alguns casos van arribar a l'hora i mitja de demora. La mateixa companyia admetia ahir a la nit que els trens d'aquesta línia tenien entre 30 i 80 minuts de retard. Fins i tot es va decidir anular el tren que cobria la línia entre Portbou i Barcelona Sants que havia de sortir des de la població altempordanesa a les 18.39 hores. Els viatgers d'aquest tren es van derivar al següent comboi que cobria la mateixa ruta. Renfe va sol·licitar el servei de 23 autobusos per garantir el desplaçament dels passatgers fins als seus destins previstos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona