Serveis

INFRAESTRUCTURES

El vial de circumval·lació de la muralla d'Ullastret es reurbanitzarà al març

Es milloraran serveis, se soterraran línies i es pavimentarà

L'alcalde Miquel Gatius diu que serà l'obra més important per al poble dels últims 10 anys

L'obra que ha de canviar l'entorn de la muralla d'Ullastret es posarà en marxa el març vinent, un cop ja s'ha complert el tràmit de la licitació d'obra. El projecte comportarà la reurbanització del vial de circumval·lació del nucli antic, el soterrament de les línies aèries de subministrament elèctric i de telecomunicacions i la millora del paviment i les instal·lacions del carrer amb l'esperit de limitar l'espai destinat a pas de vehicles i d'aparcament i de reforçar-ne l'ús per als vianants.“Amb aquesta obra donarem una imatge molt diferent del poble a tots els que ens visiten. Serà l'obra del mandat i potser la més important dels últims 10 anys”, assegurava l'alcalde Miquel Gatius.

Les obres està adjudicades per un preu de 402.550 euros dins del pla d'obres i serveis, dels quals 353.222 els assumirà la Generalitat. El projecte contempla la millora de la xarxa de sanejament d'aigües residuals i de la de subministrament d'aigua potable i el reforçament del sistema de recollida d'aigües pluvials. Es mantindrà l'enllumenat actual, però es millorarà l'encastat al paviment que té la funció d'il·luminar la muralla.

El ferm actual s'arrancarà i únicament es mantindrà el paviment de les voreres del costat de les façanes.

Nou consultori

El nou consultori mèdic està en funcionament des de ja fa unes setmanes. El vell dispensari es va reformar a consciència deixant la consulta gairebé nova. Es van adaptar també els accessos millorant-ne l'accessibilitat. La distribució interior es va modificar habilitant un lavabo adaptat, amb una clara millora en la confortabilitat. Pròximament s'hi instal·larà un desfibril·lador dels de la xarxa de l'organisme de salut pública de la Diputació de Girona, Dipsalut. El cost total de l'obra va ser de 90.828 euros, dels quals la Generalitat va assumir 81.746 euros; la resta va anar a càrrec de l'Ajuntament. En els darrers anys, a Ullastret s'han construït un local social i una llar d'infants.

LA XIFRA

402.550
euros
és el preu que està previst que costaran les obres de millora de l'entorn de la muralla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona