Serveis

transports

Volen que els trens de mitjana distància s'aturin a Camallera

El diputat d'ICV-EUiA Marc Vidal ho defensarà avui al Parlament

Marc Vidal, diputat d'ICV-EUiA, defensarà avui al Parlament una proposta de resolució per reclamar que els trens de mitjana distància de la línia Barcelona-Portbou facin almenys una parada en cada sentit a l'estació de Camallera. Vidal portarà al Parlament 320 signatures que l'Entesa per Saus, Camallera i Llampaies ha recollit als municipis més propers per reclamar aquest servei. Des d'ICV-EUiA es defensa aquesta estació, que actualment no disposa de personal, com a nexe a cavall de l'Alt i el Baix Empordà, i que donaria servei als prop de 25.000 habitants dels municipis que es troben entre Flaçà i Figueres, i que segons la formació, ara descarten el tren perquè no tenen a prop una estació de mitjana distància. “Aquest és un servei necessari per impulsar el transport de proximitat en una zona deficitària en transport públic, i alhora és una aposta per millorar la mobilitat sostenible”, explica Vidal, que també demana a Adif que reobri l'estació de Camallera.

El grup parlamentari de CiU ha presentat una esmena a la totalitat de la proposta de Vidal en què aposta per “un servei de rodalies ferroviàries a Girona” que garanteixi “un nivell d'oferta adequat a la demanda real” i “sostenible econòmicament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia