Serveis

Sarfa reforça a l'estiu rutes de la Costa Brava a Barcelona

Augmenta al juliol i l'agost el nombre d'expedicions de Pals, Palafrugell, Cadaqués i l'Estartit a la capital catalana i l'aeroport del Prat

Ho fa amb cinc autobusos nous, en què ha invertit 1,2 milions

Sarfa reforça aquest estiu les comunicacions entre “les principals destinacions turístiques de la Costa Brava” i la ciutat de Barcelona i l'aeroport del Prat. Concretament, la compra de cinc autobusos “d'última generació” permetrà que els mesos de juliol i agost hi hagi més freqüències en les rutes que van de Pals, Palafrugell, Cadaqués (amb parada a Roses, Empuriabrava i Castelló) i l'Estartit (amb parada a Torroella i l'Escala) a la capital catalana i el seu aeroport.

El director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Pere Padrosa, i el president de Moventis, Miquel Martí, van presentar ahir a Cadaqués els nous autobusos, que s'incorporen a la flota de Sarfa i que han suposat una inversió d'1.150.000 euros per part de l'empresa gironina. Segons Padrosa, la mesura “respon a la voluntat d'ajustar l'oferta de serveis de transport públic a les necessitats dels viatgers, tenint en compte l'important creixement de la demanda estacional que experimenta aquesta àrea els mesos de juliol i agost”. Així, va recordar que l'any passat 4,5 milions de turistes van visitar la Costa Brava al juliol i l'agost, i va dir que és important que empreses com ara Sarfa “apostin” per millorar el servei que se'ls ofereix.

Compromís amb el país

Per la seva banda, Martí va destacar l'“esforç inversor” de la companyia per renovar la flota de manera continuada, fet que reforça el “compromís de Sarfa amb el territori” i la voluntat d'oferir un millor servei als usuaris. A més, Martí va destacar que els cinc autocars han estat carrossats per Noge i Beulas, dues empreses amb seu a Arbúcies, fet que també demostra “l'aposta de Sarfa per la indústria catalana”. Els cinc vehicles nous estan equipats, segons destaca Sarfa, amb les últimes novetats en matèria de seguretat, sostenibilitat i confort, a més de ser accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda.

LA FRASE

Permetrà que els turistes puguin viatjar de porta a porta amb les seves maletes fins a l'aeroport
Pere Padrosa
DIRECTOR GENERAL DE TRANSPORTS I MOBILITAT DE LA GENERALITAT

Trenta-sis trajectes diaris

La incorporació dels cinc autobusos nous permetrà fer durant el juliol i l'agost un total de 36 trajectes diaris entre la Costa Brava i Barcelona i l'aeroport del Prat.

Així, dos autobusos cobriran l'itinerari Pals-Barcelona-aeroport del Prat amb vuit expedicions diàries (quatre per cada sentit). Un altre autobús connectarà el municipi de Palafrugell amb la capital catalana i l'aeroport del Prat amb quinze rutes diàries (set en direcció a l'aeroport barceloní i vuit en sentit contrari). Un quart vehicle s'ocuparà del trajecte entre les localitats de Cadaqués, Roses, Empuriabrava i Castelló d'Empúries i la ciutat de Barcelona i l'aeroport del Prat. En aquest cas, farà sis expedicions (quatre cap a Barcelona i dues cap a Cadaqués). I l'últim vehicle nou de Sarfa reforçarà durant aquest estiu l'itinerari l'Estartit-Torroella de Montgrí-l'Escala-Barcelona-aeroport del Prat. Farà set trajectes diaris (quatre de l'Estartit al Prat i tres en sentit contrari).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia