Caldes d'Estrac recapta un 4% de la zona blava a través dels SMS

Al març entrava en funcionament a Caldes d'Estrac un sistema pioner de servei de pagament de la zona blava a través dels missatges de telèfon mòbil. Durant aquest període de temps –del març al setembre– s'han registrat un total de 2.545 transaccions per pagar la zona blava a través d'aquest servei, amb una facturació de 4.887 euros per a l'Ajuntament. Aquesta xifra representa per ara un 4,25%, tenint en compte que la recaptació total ha estat de 119.122 euros.

L'usuari d'aquest servei pot fer efectiu l'import des de qualsevol lloc enviant un missatge de text –el seu cost és de 0,15 euros+IVA en tots els operadors– indicant el nom de la localitat, el temps d'estada desitjat i l'identificatiu de la matrícula. Els controladors de la zona blava i els mateixos usuaris reben un missatge de confirmació amb un localitzador per saber exactament on és el vehicle i l'hora de finalització de l'estacionament. Els mesos amb més moviments quant a recepció de missatges de mòbil han estat el juliol i l'agost, amb 584 i 835 missatges rebuts, coincidint amb l'estiu i l'afluència de visitants al municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona