Serveis

El local social de Parlavà es farà al costat del pavelló i estarà a punt a l'agost

Les obres estan licitades i l'empresa adjudicatària iniciarà els treballs d'aquí a poques setmanes

Podrà tenir funcions de bar i disposarà de zona Wi-Fi

El nou local social de Parlavà es construirà al costat del pavelló i naixerà amb la voluntat municipal que serveixi com a centre de les activitats per a joves i grans del municipi. S'havia previst fa anys un espai amb més funcions, però el projecte, per tal de fer-lo executable, ha tendit a l'austeritat.

S'aixecarà concretament a l'espai on hi ha el parc de salut i tindrà una superfície de 24,3 metres de llarg i una amplada de 5,4 metres. Es tracta d'una construcció d'una sola planta on s'encabirà un espai multifuncional que podrà allotjar fins a 120 persones i que es podrà convertir fàcilment en dues aules d'uns 60 metres quadrats cadascuna. El centre multifuncional aspira a convertir-se en lloc de trobada que ajudi a fer més rica la vida social del poble. L'alcalde de la població, Quim Sabrià, explicava que d'aquí a poques setmanes s'iniciaran els treballs. “Volem un espai on es pugui fer tant gimnàstica com tallers de salut o cursos de cuina”, assegurava Sabrià.

El local social disposarà de zona amb cobertura Wi-Fi i s'hi vol instal·lar també ordinadors de consulta. Com que estarà físicament a tocar de l'actual bar de l'interior del pavelló s'ha pensat que aquest pugui tenir funcionalitat reversible, de tal manera que el mateix taulell pugui convertir-se en espai de bar d'ús permanent. Al mateix espai s'hi construirà una dutxa adaptada perquè en puguin fer ús persones grans que ho necessitin, amb el suport dels serveis socials.

Actualment es fa servir com a local social un espai de bar al mateix edifici on hi ha l'Ajuntament i que obre unes hores cada setmana. El futur d'aquest espai encara s'ha de decidir, però l'obertura del nou local social sembla que n'activaria la reconversió.

Les obres de construcció del local social tenen un cost de 183.766 euros després de la subhasta, que va partir d'un preu de 213.930 euros i que va guanyar l'empresa Arcadi Pla. A l'espai on es construirà el nou equipament hi ha actualment un parc de salut de Dipsalut que es desplaçarà molt probablement a l'altra banda de l'aparcament, en un espai contigu al parc d'esbarjo infantil.

LA XIFRA

183.766
euros
és el preu del cost del nou local social de Parlavà

LA FRASE

Volem un espai on es pugui fer tant gimnàstica com tallers de salut o cursos de cuina
Quim Sabrià
ALCALDE DE PARLAVÀ


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona