Serveis

Cabanes tindrà una nova sala polivalent

L'Ajuntament condicionarà la primera planta del local social, actualment en desús, per a les entitats del poble

L'Ajuntament de Cabanes adequarà la primera planta del local social, que ara no té cap funcionalitat, per convertir-la en una sala polivalent i habilitar-hi dos petits trasters. Les obres s'han posat a licitació per un import de 142.066,84 euros i afectaran una superfície útil d'uns 157m². Els treballs consistiran a pavimentar tota la primera planta, a distribuir les diferents estances, a aixecar les parets divisòries amb els corresponents acabats de fusteria, guix i pintura i en la construcció d'un fals sostre i la instal·lació d'un ascensor.

Una feina pendent

L'alcalde de Cabanes, Àlex Hernández, confia que les obres que ara s'han posat a licitació estaran acabades a final d'any i que l'espai ja es podrà utilitzar. El local social ja ha conegut diverses modificacions al llarg de la seva història: inicialment es tractava d'un edifici amb un sol volum, la planta baixa on ara hi ha un bar, i posteriorment es va dividir el volum vertical per crear la primera planta, que ara es condicionarà. La planta baixa del local social continuarà ocupada pel bar actual.

L'alcalde explica que el nou espai que s'habilitarà es vol destinar a les diferents entitats del poble i al jovent. La planta tindrà el seu propi accés, independent del bar cafeteria, des del carrer. Després de la remodelació, el pis disposarà d'una espaiosa sala principal, que serà utilitzada com a espai polivalent, una cambra de bany adaptada i dos petits trasters. La instal·lació d'un ascensor donarà compliment a les normatives vigents i permetrà una correcta accessibilitat al nou espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona