Serveis

Tarifes d'aigua social i ramadera a Térmens

El rebut experimentarà un increment del 55,5 per cent

A Térmens, aquest mes de juliol, entren en vigor les noves tarifes d'aigua. El rebut experimentarà una pujada del 55,5%; per exemple, un rebut de 27 euros ara serà de 42. Això ho causa la incorporació de la Vila de Térmens a la Mancomunitat Intermunicipal per a l'Abastament de l'Aigua de Pinyana, i que l'alcaldessa, Concep Cañadell, atribueix a una millora de la qualitat del subministrament de l'aigua de boca.

Les altres novetats en el rebut dels termenins són la incorporació de dues tarifes noves: la ramadera i la social. Fins ara les dues úniques modalitats de pagament eren la domèstica i la industrial; ara, amb la incorporació de la ramadera, inferior a la industrial, es persegueix l'objectiu de donar facilitats a un dels sectors econòmics principals de Térmens; i, amb la social, facilitar l'accés a un bé tan essencial com és l'aigua a aquells que més dificultats econòmiques tenen. Els requisits per poder-se beneficiar de la tarifa social són: tenir més de seixanta anys i percebre la pensió mínima de jubilació o la d'incapacitat permanent o la de viudetat, o bé ser una família amb tots els membres a l'atur. També cal destacar l'agregament de bonificacions en la tarifa domèstica per a les famílies de quatre membres o més i per a les monoparentals.

Segons ha manifestat la primera regidora, la ciutadania de Térmens ha estat degudament informada del perquè de l'increment de preus i s'alegra de la incorporació de la tarifa social i de les bonificacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona