Medi ambient

Punts d’informació energètica als pobles de l’Alt Empordà

Se n’encarrega el Consell Comarcal, són itinerants i van a onze municipis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha posat en marxa, aquest mes d’octubre, el punt d’informació energètica (PIE) itinerant, que anirà a onze municipis de la comarca. L’acció durarà tot un any. En concret, de forma periòdica, un tècnic del consell comarcal es desplaçarà a un dels punts assignats a cada municipi i durant dues hores atendrà els veïns que vulguin reduir la despesa energètica i directament, per tant, la despesa econòmica que suporten.

Per tal que les persones interessades sàpiguen on tenen el PIE més proper i l’horari més adient, poden consultar la informació en el lloc web energia.mediambient-altemporda.org /. Es tracta d’una iniciativa de l’Agència Comarcal de l’Energia i el Clima, que depèn de l’àrea de Medi Ambient i que té per objectiu informar i assessorar sobre la facturació i l’augment i la disminució dels consums en els habitatges.

Els municipis que disposen d’aquest servei són: Avinyonet de Puigventós, Capmany, Far d’Empordà, Garrigàs, Navata, Palau Santa Eulàlia, Palau-saverdera, Peralada, Pont de Molins, Terrades, i Vila-sacra. Paral·lelament als punts d’informació s’ha posat a disposició dels ciutadans, en el mateix lloc web, informació sobre línies de subvenció i consells pràctics d’estalvi energètic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia