Infraestructures i serveis

Més espai per al centre cívic de Sant Jaume de Llierca

L’Ajuntament del municipi garrotxí destina 300.000 euros a l’obra, que, segons les previsions, s’executarà entre l’any que ve i el següent

Els veïns i les entitats de Sant Jaume de Llierca disposaran a mitjà termini d’un centre cívic amb més capacitat i més adaptat a les necessitats que en l’actualitat. L’Ajuntament té sobre la taula un avantprojecte d’ampliació de l’edifici, en l’elaboració de què s’ha tingut en compte el parer de les desenes de persones que han participat al llarg dels darrers mesos en les reunions de treball que s’han convocat. L’engrandiment es farà per un lateral, amb l’enderrocament de l’antic edifici del sindicat (utilitzat com a magatzem de la brigada municipal), on es construirà un cos de planta i pis. Els baixos estaran pensats, sobretot, per a la gent gran, que disposarà d’una sala polivalent, un espai per a serveis sanitaris (de podologia, per exemple) i unes dutxes, entre d’altres. “A la pràctica, serà un centre social”, resumeix l’alcalde, Jordi Cargol. En aquesta planta a nivell de carrer es condicionarà un servei de bar, així com una cuina per poder servir àpats als usuaris del centre cívic que ho desitgin. La part de dalt, en canvi, es destinarà principalment a les entitats i els col·lectius en general. A l’edifici antic es mantindrà la gran sala d’actes. El cost estimat és d’uns 300.000 euros, que, de moment, cobrirà l’Ajuntament amb recursos propis. Les obres començaran l’any que ve i s’allargaran fins al 2020.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona