Cap de setmana sense trens entre Mataró i Arenys

La circulació de trens de la línia 1 de rodalies entre Mataró i Arenys de Mar quedarà interrompuda durant aquest cap de setmana. El motiu són les obres de construcció d'un pas inferior a l'estació de Sant Andreu de Llavaneres. Per garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe va anunciar ahir que posarà en marxa un pla alternatiu de transport amb autobusos tant dissabte com diumenge per fer el trajecte Mataró-Caldes d'Estrac-Sant Andreu de Llavaneres-Arenys de Mar en els dos sentits.

La companyia ferroviària explica que informarà d'aquest servei alternatiu de transport a través de personal d'atenció i informació al client, que s'incrementarà amb un total de 37 persones a les diferents estacions afectades. El dispositiu disposarà de 25 autocars. Per coordinar aquest pla, l'Ajuntament de Mataró ha prohibit estacionar a l'aparcament de l'estació de la capital del Maresme entre les 4.00 h del divendres 16 d'abril i la 1.00 h de la matinada del dilluns 19 d'abril.

Les obres del pas inferior de l'estació de Sant Andreu de Llavaneres es faran a cel obert, utilitzant calaixos prefabricats. De manera paral·lela, i per evitar altres incidències, en aquestes dates es durà a terme també la instal·lació de nous paviments a l'andana de l'estació de Caldes d'Estrac, que també s'està remodelant actualment.

Les millores de l'estació de Llavaneres, una demanda històrica del municipi, completen les que s'han fet fins ara, que han consistit en la prolongació i l'elevació de les andanes, i en la instal·lació de paviment antilliscant, així com d'ascensors per facilitar l'accés a les instal·lacions de les persones amb mobilitat reduïda. L'actuació, que té un pressupost de més de 2,2 milions d'euros, també inclou la demolició de l'edifici actual de l'estació per construir-n'hi un de nou. Segons la companyia, l'objectiu de les obres, que executa la Societat Estatal d'Infraestructures del Transport Terrestre (SEITT) i Adif, consisteix en l'adequació de les característiques de l'estació de tren i el seu entorn per respondre als criteris de modernització de les infraestructures ferroviàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona