Caldes d'Estrac taparà amb fusta el tram final de la riera per allargar el passeig

L'Ajuntament començarà les obres del cobriment del tram final de la riera comprès entre els ponts del Bassiot i del costat de la via del tren. Es preveu que els treballs puguin començar la setmana que ve, un cop es reobri l'entrada a Caldes per la carretera N-II.

L'actuació per cobrir aquesta part final de la riera consistirà a posar un entramat de fusta que permetrà ampliar la zona de vianants del parc de Joan Maragall i dels passejos. Per executar aquesta obra s'hauran de fer talls de circulació puntuals que se senyalitzaran i dels quals l'Ajuntament informarà a mesura que avancin les obres. La zona on s'ha de fer l'actuació és en un lloc de molt trànsit ja que és al mig de l'espai que comunica la riera amb el passeig del municipi. La inversió per cobrir amb fusta aquest tram de la riera es finançarà amb una subvenció del PUOSC que s'ha hagut de tornar a sol·licitar per no perdre-la.

El tram que es cobrirà és on queda estancada aigua que entra del mar i que provoca pudor sobretot els mesos de l'estiu. Per resoldre aquest problema amb la diferència de nivells estan pendents d'iniciar-se les obres de dos espigons que s'han de construir just davant de la riera i que han de servir per evitar que la sorra taponi la sortida de la riera i l'aigua que entra de mar i quedi estancada. Aquesta actuació està aprovada pel Ministeri de Foment, però encara no hi ha data d'execució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.