Infraestructures i serveis

El PSC prioritza la variant d’Olot i la de les Preses

El cap de llista i actual portaveu del partit, Josep Guix, aposta també per refer el vial Sant Jordi

Ha presentat Jaume Mir i Marina Alegre, números 2 i 3 de la llista

El PSC d’Olot ha anunciat que la construcció urgent de les variants d’Olot i les Preses és la principal prioritat en infraestructures per al pròxim mandat. El cap de la llista socialista i actual portaveu al ple, Josep Guix, ha apostat per utilitzar els vuit milions en què estan pressupostades les quatre rotondes projectades entre Besalú i Serinyà en la redacció dels projectes constructius del tram de la variant d’Olot i el de les Preses que falten. Per a la d’Olot, ha defensat un nou accés al polígon del Pla de Baix i el pas subterrani a l’Hostal del Sol.

Així mateix, ha proposat que una part d’aquests vuit milions s’inverteixi en la millora integral del vial Sant Jordi d’Olot, reclamada pels veïns de la zona.

Així mateix, Guix ha destacat que el seu grup defensa la millora del nus de comunicació de la Rodona i la reforma de l’avinguda de Santa Coloma. Ell mateix ha aprofitat per presentar els números 2 i 3 de la llista amb la qual el PSC concorrerà a les eleccions a Olot. Es tracta de l’actual regidor Jaume Mir i de Marina Alegre, que és enginyera agrònoma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia