Medi ambient

Les daines de Xocolates Torras emigren

La llei obliga a traslladar-les a una reserva

Eren una icona de la fàbrica

Les daines que Xocolates Torras té a l’exterior de les instal·lacions a Cornellà del Terri es traslladaran pròximament a una reserva animal que hi ha a Aguilar de Segarra (Bages). Feia més de 40 anys que tenien aquests animals a l’exterior, que s’havien convertit en un atractiu més, amb visitants que s’aturen encara ara a donar-los menjar o a veure’ls de prop.

La direcció de l’empresa explica que ha hagut de prendre aquesta decisió després de descartar modificar els tancaments exteriors per poder ajustar-se a la normativa vigent i poder continuar donats d’alta com a nucli zoològic. Uns treballs que comportaven una inversió important i que, per complir la normativa, haurien impedit veure els exemplars des de fora o fins i tot que ho poguessin fer els visitants de la fàbrica.

El trasllat de la desena de daines que hi ha a l’exterior de la planta de Xocolates Torras a Cornellà del Terri es farà aviat. En concret, els animals aniran a viure a la reserva Wild Forest d’Aguilar de Segarra, en uns terrenys amb bosc al Parc Natural de Montserrat.

Es tracta d’un projecte de santuari animal fundat per l’escriptora i directora d’art Paola Calasanz, juntament amb un equip de voluntaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia