Infraestructures i serveis

Els vigilants del Prat aniran a la vaga indefinida a partir de demà

Només 177 dels 500 treballadors han participat a la votació per confirmar la vaga

Els treballadors de Trablisa, l’empresa encarregada dels controls de seguretat a l’Aeroport de Barcelona-El Prat, han decidit aquest dijous en assemblea per 175 vots a favor i només dos en contra anar a la vaga indefinida a partir d’aquest divendres per exigir millores laborals i salarials. La plantilla de Trablisa està formada per 500 persones.

Els treballadors han considerat insuficient l’última oferta de l’empresa, que només ha accedit a pagar-los un plus a la nòmina a partir del mes d’octubre. Els treballadors demanaven altres millores, com un plus d’un euro per hora per la “càrrega física i mental que suporta el col·lectiu”, que l’empresa es faci càrrec dels costos de l’aparcament del seu personal a l’aeroport i descansos de deu minuts per hora.

La Delegació del Govern ha decretat uns serveis mínims del 90% per aquesta vaga, encara que el comitè de vaga ja ha advertit que difícilment es podran complir, ja que hi ha molts treballadors de baixa o de vacances.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia