Medi ambient

Els bombers controlen dos inicis d’incendis als vorals de l’autopista

Els focs es van produir a l’altura de Garrigàs i Llers, i van obligar a tallar durant unes hores un carril al trànsit

Onze dotacions dels bombers van ser mobilitzades ahir dimecres per contenir dos inicis d’incendis als vorals de l’autopista AP-7 al seu pas per l’Alt Empordà. Els dos sinistres es van donar per controlats a mitja tarda, després d’haver obligat a tallar el transit en un carril durant unes hores.

Segons informa l’ACN, el primer foc s’havia originat entre els quilòmetres 36 i 37 (a l’autopista al terme de Garrigàs en sentit nord). L’avís s’havia rebut quan faltaven pocs minuts per a les dotze del migdia. Per causes que es desconeixen, el foc va començar al marge dret de la via i va saltar a la mitjana. Hi van treballar nou mitjans terrestres i es van fer descàrregues d’aigua amb mitjans aeris. Es creu que el seu origen podria ser elèctric.

Pel que fa al segon incendi, l’avís va ser a tres quarts d’una i se situava al quilòmetre 18 i 19 a l’altura de Llers. En aquest cas es creu que l’origen del foc podria ser un camió avariat que podria haver encès la vegetació del voral; hi van intervenir dues dotacions terrestres. A les 17.30 h es reobria al trànsit el carril que havia estat tallat mentre els Agents Rurals començaven les investigacions per determinar les causes del foc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia