Medi ambient

Blanes i Lloret fan neteja de les seves platges

La intervenció es farà tant a la zona de sorra com en el fons marí

Amb la temporada d’estiu arribant a la seva fi, dues poblacions de la Costa Brava han organitzat una jornada de neteja de les seves platges. Blanes i Lloret faran al llarg d’aquest matí una intervenció al litoral per tal de reduir l’impacte dels humans després de l’època de l’any amb més pressió. En tots dos municipis, els equips de neteja actuaran tant a la sorra –a través de voluntaris–, com en el fons marí, a on submarinistes rastrejaran un espai concret de la costa a la recerca de deixalles.

A Lloret de Mar, l’equip que se submergirà al fons marí està convocat a la zona sud de la platja de Fenals a dos quarts de nou del matí. En concret, l’associació Xatrac liderarà l’actuació. A les deu del matí i també al mateix punt de Fenals començarà la neteja de la zona de platja. Pel que fa a Blanes, l’acció es concentrarà a l’entorn de la platja de la Palomera i l’hora d’inici serà la mateixa que a Lloret de Mar. En el cas de la població blanenca, el pes de l’acció el portarà el Centre de Busseig Blanes Sub. La jornada de neteja compta amb el suport de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (Fecdas), i de la Joieria Grau, que promou el projecte El mar és una joia, en què a través de diverses activitats es fomenta el respecte pel mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia