Urbanisme

Millora en la captació pluvial a Figueres

L’actuació es farà al carrer Damas Calvet i vol evitar l’acumulació d’aigua al passeig Nou

Els treballs de millora de la xarxa de captació d’aigües pluvials a l’altura del passeig Nou de Figueres han començat aquesta setmana i s’allargaran previsiblement durant vuit setmanes. La intervenció que es farà en el carrer Damas Calvet, que recull les aigües que baixen de la zona de l’Hospital, també comportarà una millora de la xarxa de serveis, com l’enllumenat públic i les xarxes de telefonia i gas, entre d’altres, fet que permetrà d’oferir un millor servei als veïns de la zona afectada.

A més, les obres preveuen una remodelació sobre les cruïlles del carrer Damas Calvet, espai on s’acumula l’aigua, per millorar-ne l’accessibilitat i la circulació de vianants i persones amb mobilitat reduïda. Els treballs tenen un pressupost d’adjudicació de 158.994 euros i són finançats pel fons de cooperació de la Diputació de Girona.

L’Ajuntament de Figueres ha previst la creació d’itineraris de pas alternatiu mentre durin les obres i la possibilitat de disposar d’aparcament alternatiu per garantir una mobilitat adequada. Aquests treballs també tindran afectació en el mercat setmanal dels dijous. Per això diversos paradistes hauran de moure’s del seu lloc habitual. El regidor d’Urbanisme i Mobilitat, Xavier Amiel, considera que amb aquesta intervenció es fa “un pas més en l’objectiu del govern municipal per actualitzar i posar al dia els carrers de la ciutat i una millora de la qualitat de vida”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona