Administracions

A la Vall d’en Bas, recuperen el pregoner, ara en versió 2.0

Noves formes per a coses, persones i serveis d’abans. Conscient de la importància cabdal per als pobles que tenia anys enrere la figura del pregoner –agutzil o sereno–, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas vol recuperar aquesta figura, però ara sota una forma moderna. Es tracta d’un pregoner 2.0; és a dir, d’un pregoner digital, que fa la seva feina a través d’un canal de Telegram. El Pregoner 2.0 és un nou canal de comunicació de l’Ajuntament i els veïns de la vall. Aquest nou canal oferirà un cop o dos per setmana informació d’interès municipal als qui s’hi subscriguin.

A més, l’alcalde, Lluís Amat, ha volgut remarcar que serà la via a través de la qual s’informarà els veïns en cas d’emergències o temes de mobilitat, com ara el tall de carreteres, problemes de subministrament, incidències meteorològiques o altres informacions que puguin ser rellevants.

Durant aquesta tardor, el canal estarà en fase de proves per anar-se adaptant a les demandes que es vagin recollint dels usuaris. Per subscriure-s’hi, cal baixar l’App i buscar el pregoner o bé fer-ho directament clicant t.me/PregonerBas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia