Infraestructures i serveis

Reformen l’interior de l’ajuntament de Sant Climent Sescebes

Els treballs podrien allargar-se fins a sis mesos, durant els quals les oficines estaran habilitades al dispensari

La seu de l’Ajuntament de Sant Climent Sescebes, situada al carrer Magre, 21, l’estan reformant a fons des de fa uns dies. Des de finals del mes passat, les oficines municipals s’han traslladat provisionalment al dispensari, i s’hi ha habilitat l’accés pel carrer de la Plana. El pressupost que s’havia calculat per fer els treballs era de 107.705 euros, tot i que finalment es va adjudicar a l’empresa EF Gestiona per 92.000 euros. Les obres es podrien allargar fins a sis mesos.

La reforma serà bàsicament de l’interior, amb una redistribució total a la planta baixa i també a la primera. Està previst que es conservi l’escala d’accés i s’hi afegirà un ascensor nou per poder oferir millor accessibilitat.

A la planta baixa es retiraran els motors d’aire condicionat i es ressituaran a la coberta per deixar més espai útil a la planta, i alhora es conservaran totes les instal·lacions possibles. L’ajuntament es distribuirà en planta baixa, amb un cancell d’entrada que dona accés al vestíbul d’atenció al ciutadà, que tindrà uns lavabos, una sala de treball i també una sala de reunions separada. També hi haurà un ascensor i la caixa de l’escala que dona accés a la primera planta, que té un distribuïdor ample. Les obertures exteriors es conservaran totes menys la porta exterior, que es renovarà. A la planta baixa, on hi ha la sala de la maquinària de l’aire condicionat, se substituirà la porta per una finestra amb plafó inferior. Això mateix està previst que es faci també a la sala de reunions.

L’alcaldessa, Olga Carbonell, destaca la necessitat de reforma que tenia l’edifici, malmès pels trenta anys d’edat. “Es volia fer inicialment una reforma per adaptar-lo a la normativa, però vam veure que era millor de fer una reforma a fons.” Els treballs estaran finançats per l’Ajuntament, amb fons propis, i es confia rebre una subvenció de la Generalitat que seria de fins a 40.000 euros del cost total.

LA XIFRA

92.000
euros.
Aquesta és la xifra que finalment costaran els treballs que assumeix l’empresa EF Gestiona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia