Medi ambient

El TSJC fa obrir el camí públic de Can Juncadella, a Lloret

L’Ajuntament i els amos tenen pendent la negociació pel camí de ronda interromput

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) fa obrir el camí públic GR 92/11 al seu pas per la finca de Can Juncadella, a Lloret de Mar. Els amos de la finca, Flinder Data SLU, havien presentat un recurs en contra d’una sentència inicial, però el TSJC no els dona la raó i els fa pagar les costes.

Una resolució del jutjat contenciós administratiu número 3 de Girona ja obligava els amos de Can Juncadella a obrir el camí al públic, cosa que l’octubre del 2016 la policia local i els agents rurals van obligar a executar, però la societat, que és de l’expresident del Kazakhstan Nursultan Nazarbayev, ha posat traves a les persones que hi solen anar perquè hi transitin, admeten fonts de l’equip de govern (JxCat i el PSC).

“El camí existeix”

La resolució del TSJC confirma la posició de l’Ajuntament, explica el regidor de Serveis Jurídics, Jordi Sais (JxCat). “El camí existeix i el traçat hi és, però s’acaba al cap d’uns 200 metres.” El consistori i Flinder Data tenen pendent acordar el recorregut del camí de ronda interromput per un penya-segat i que ha d’enllaçar Can Juncadella fins a l’altre extrem transitable, més a prop de Tossa. Flinder no hi està gaire predisposat.

Atenent la resolució del TSJC, l’Ajuntament haurà de sotmetre al ple la inclusió de Can Juncadella en l’inventari de camins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia