Infraestructures i serveis

Roses comença a concertar amb els veïns la renovació del pla de circulació

El govern municipal es reunirà amb els residents de la urbanització Mas Oliva

Es volen recollir propostes dels residents per consensuar-ho

El govern municipal de Roses ha convocat els veïns de la urbanització Mas Oliva per presentar-los el pla de millora de la circulació que es vol implantar en aquest sector. El projecte proposat pel consistori vol ser transversal, enfocat en gran part a la reordenació circulatòria a la urbanització, però també amb la incorporació d’altres actuacions previstes com els projectes de drenatge i de renovació de paviments asfàltics o la nova plaça del Mas Oliva. Per concretar aquests diferents aspectes, a l’acte que tindrà lloc dimecres que ve (20 h) a la sala de plens es preveu que hi intervindran tres regidors en representació de les àrees de Seguretat Ciutadana –Joan Plana–, Infraestructures i Serveis Públics –Juan Manuel Fernández–, i Urbanisme –Sílvia Ripoll.

Procés participatiu

Prèviament a la reunió aquesta setmana s’estan repartint a tots els domicilis del Mas Oliva díptics explicatius amb la informació de tot el procés participatiu que s’inicia, en què també s’inclou un plànol amb el projecte proposat. La trobada ciutadana del dia 11 permetrà presentar el projecte presencialment i obrir el debat perquè els assistents puguin aclarir dubtes i plantejar opinions. A partir d’aquí, s’iniciarà un període de recollida de propostes fins al 30 de desembre, durant el qual totes les persones que ho desitgin podran presentar les seves propostes de millora a través de l’apartat de participació ciutadana del web roses.cat, de l’aplicació mòbil RosesSmart, o bé de manera presencial lliurant la butlleta del díptic al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. Finalment, un cop recollides i valorades les propostes, es convocarà una altra sessió ciutadana en què es presentarà el projecte definitiu.

Amb aquestes trobades, el consistori explica que vol aconseguir la implicació veïnal en el projecte, així com disposar d’un espai de contacte directe amb la ciutadania per poder saber de primera mà altres possibles inquietuds o problemàtiques que afectin la urbanització.

Actuacions al llarg del mandat

El pla de millora de la circulació de Roses ja ha actuat a la urbanització La Garriga, aborda ara Mas Oliva i s’estendrà progressivament a tot el municipi al llarg del mandat. L’objectiu és la millora continuada de la seguretat circulatòria a tota la població en funció de les característiques i necessitats pròpies de cada espai. Les mesures plantejades segons els casos són canvis de sentit de circulació, informació i senyalització més detallades per als conductors, zones d’aparcament per evitar els aparcaments a la vorera, renovació i repintat de senyalització, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia