Infraestructures i serveis

El “pol de seguretat” de Banyoles pren forma

Comencen les obres de connexió de les comissaries dels Mossos i la policia local

Hi haurà una única recepció i compartiran altres espais

Quan d’aquí a mig any hagin acabat les obres d’ampliació i reforma de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Banyoles, als usuaris els atendran en una recepció compartida amb la Policia Municipal. De cara als ciutadans, aquest és l’aspecte més rellevant de la connexió de les comissaries dels dos cossos prevista en les obres, que inclouen la creació d’altres espais comuns per a les dues policies, com ara l’oficina de denúncies o la sala de preparació de la jornada. “Es tracta de sumar esforços”, remarca el regidor de Seguretat de Banyoles, Lluís Costabella. D’exemple, posa el cas de les guàrdies nocturnes, que seran compartides i permetran un estalvi en personal. Costabella remarca també que en aquest edifici hi té la seu Protecció Civil. Amb la reforma, la comissaria de la policia catalana guanyarà espai. També es farà un aparcament i, per donar una imatge d’unitat, s’aixecarà una façana homogènia.

Aquestes obres completen el “pol de seguretat” –com van qualificar el projecte– que a principis del 2017 va arrencar amb l’estrena de la caserna de la Policia Municipal al costat de la dels Mossos. Si bé ja es preveia en el projecte, la connexió de les dues seus no es va executar en aquells moments. Els treballs tenen un pressupost d’uns 900.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia