Medi ambient

Aproven noves vies ciclistes a Sant Gregori

L’acord estableix que les obres es completaran abans d’acabar l’any

El Consell Comarcal del Gironès i l’Ajuntament de Sant Gregori han acordat desenvolupar conjuntament el projecte Noves vies verdes de connexió al Gironès, amb unes obres que inclouen dues actuacions de vies ciclistes a Sant Gregori, que començaran aquest any i que, segons les directrius acordades, marquen el 31 de desembre d’enguany com a data límit d’execució.

El projecte, cofinançat per la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat amb el suport del departament de Territori i Sostenibilitat, forma part de les actuacions de vies ciclistes del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). En concret les dues accions sumen un import total de 534.922,96 euros, IVA inclòs, 442.085,09 euros de cost total subvencionable i 221.042,55 euros provinents de l’ajut Feder.

Després de l’acord aprovat, el Consell Comarcal executarà les obres corresponents i tramitarà tota la documentació administrativa i econòmica a l’expedient de la sol·licitud de subvenció del Feder de les vies ciclistes, com també la seva justificació. Enguany es té previst completar la xarxa de camins pedalables de les vies verdes, que s’estendrà des de la costa fins als Pirineus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia