Infraestructures i serveis

Adif preveu normalitzar dilluns els trens entre Maçanet i Girona

Adif preveu que aquest dilluns tornarà a la normalitat el trànsit de trens en el tram Maçanet de la Selva-Girona. En aquest tram, afectat per la borrasca Glòria, s’ha circulat des de llavors amb restriccions en règim de via única i amb un tren per sentit cada hora. Quan es recuperi el servei en aquesta línia R11, que va de Barcelona a Portbou, encara quedarà pendent arreglar el tram de l’R1 entre Blanes i Malgrat de Mar, on va resultar danyat el pont del tren sobre la Tordera. De moment, i segons va explicar Renfe la setmana passada, entre Malgrat de Mar i Maçanet de la Selva es mantindrà el servei alternatiu per carretera. Això serà així mentre Adif dugui a terme les tasques de reconstrucció del pont ferroviari que enllaça Malgrat amb Blanes i s’acabin les tasques de recuperació de les dues vies al tram Maçanet – Blanes, on s’havia desfalcat la via.

Pel que fa a la línia R3, que comunica Puigcerdà amb l’Hospitalet de Llobregat, que va ser també una de les que va registrar més incidències a conseqüència del temporal Glòria, ja funciona amb normalitat segons va anunciar Renfe la setmana passada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia