Infraestructures i serveis

L’R-17 tindrà més trens de Port Aventura a Barcelona

La línia R-17 tindrà aviat trens directes fins a Barcelona. La línia, que va començar a funcionar coincidint amb la posada en funcionament de la variant de Vandellòs del corredor mediterrani, és a hores d’ara un servei de tren llançadora entre les estacions de Tarragona i Port Aventura. L’R-17 es va crear per pal·liar en part la supressió de l’estació de Salou. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha anunciat que hi haurà quatre trens cada dia que faran el recorregut entre Port Aventura i Barcelona en tots dos sentits de la marxa sense haver de fer transbordament a l’estació de Tarragona. D’aquesta manera es vol millorar el servei ferroviari al Camp de Tarragona i la seva connexió amb Barcelona. En un principi s’havia anunciat que la línia tindria una circulació fins a Barcelona quan el parc temàtic obrís portes i que a aquest tren s’afegiria una nova freqüència a l’estiu. Fonts de Renfe asseguren que treballen amb la Generalitat per posar en funcionament l’oferta avançada pel secretari d’Infraestructures i Mobilitat, però que no serà a principis de mes, sinó més aviat durant la segona quinzena de març. Port Aventura té previst començar la temporada el 27 de març vinent.

La posada en marxa dels nous serveis és, segons fonts de Renfe, una mostra de la bona entesa entre l’administració titular de Rodalies i l’operador del servei que, com va avançar Gavín la setmana passada a Lleida i va confirmar el president de Renfe, Isaías Táboas, enllesteixen el contracte programa perquè la companyia prorrogui els pròxims anys la prestació del servei de Rodalies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia