Serveis

La gasolinera de Molló és l'única que està oberta a la nit al Ripollès

Els alcaldes de la comarca reclamen més punts d'abastament automàtic a la nit

A hores d'ara, al Ripollès i a partir de les deu del vespre, només es pot fer gasolina o gasoil a la gasolinera de Molló, que està situada a quatre quilòmetres del poble en direcció a la frontera de coll d'Ares. Per tant, està situada en un dels límits de la comarca i no és pas precisament un lloc de pas. Això fa que ni a un conductor de Camprodon li sigui fàcil anar-hi a fer gasolina a la nit, ja que ha de recórrer dotze quilòmetres d'anada i de tornada al punt d'origen.

A hores d'ara, només la gasolinera de Camprodon té previst instal·lar un servei d'abastament automàtic, la qual cosa només soluciona el problema a la vall de Camprodon, però no a la resta de la comarca.

Per això, els alcaldes han decidit en l'últim consell que els aplega reclamar a les empreses titulars de les gasolineres ripolleses que instal·lin també aquest sistema automàtic nocturn. Si no a totes, com a mínim a unes quantes que siguin accessibles per als veïns de les respectives zones.

De Vallfogona a la collada

Durant els últims anys, la xarxa de gasolineres de la comarca del Ripollès s'ha anat reduint. La desaparició, primer, de la de Vallfogona de Ripollès i, després, de la de la collada de Toses va comportar al seu moment les queixes dels veïns més directament afectats i dels respectius ajuntaments. La de Vallfogona es va tancar després d'obrir-se la comunicació ràpida de la Garrotxa i del Ripollès pel sistema de túnels del Capsacosta. La reducció del trànsit va ser dràstica i, tot i els esforços del consistori, finalment va tancar les portes. La insistència del consistori de Toses per mantenir oberta la gasolinera de la collada també va ser inútil. Fins i tot es va intentar que amb la nova propietat de l'hotel es pogués evitar, però no va ser així. En tots dos casos fins i tot va fracassar la pressió perquè, com a mínim, hi hagués servei automàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia