Medi ambient

Desmantellen un punt de cria i venda il·legal de gossos a Blanes

Agents de la policia local de Blanes van desmantellar ahir l’activitat il·legal de cria i venda de gossos en una instal·lació situada als afores de Blanes, al barri de Valldolig, en una finca situada al límit amb el terme de Lloret de Mar.

L’Ajuntament de Blanes lliurarà la trentena de gossos localitzats al Centre d’Acollida d’Animals de la Selva (CAAS), a Tossa. La cessió al CAAS, que gestiona el Consell Comarcal, es fa perquè els gossos visquin en instal·lacions adequades per al seu allotjament, i puguin ser adoptats per particulars o bé cedits reglamentàriament a altres entitats protectores. Hi ha cinc cans més que queden sota custòdia de la persona que figurava com a propietària, segons assenyala el consistori.

La investigació sobre la persona identificada com a propietària de la instal·lació i manteniment dels animals va arrencar el maig de l’any 2014, fa poc més de sis anys. Agents de la Guàrdia Civil de Seprona (Servei de Protecció de la Natura) van inspeccionar la parcel·la per la venda d’animals de companyia per internet. Es van localitzar anomalies a les cartilles veterinàries, manca de condicionament de les instal·lacions a les caneres, 38 gossos no censats, així com cria i manteniment de gossos de manera il·legal. Dos mesos més tard, l’Ajuntament de Blanes va iniciar un expedient sancionador que va quedar sense resolució en no poder accedir a la finca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona