Medi ambient

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Cel poc o mig ennuvolat

  • VÍDEO: Previsió del temps per al dijous 1 d'octubre

Cel poc o mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts. A partir de mig matí també n’arribaran de mitjans i creixeran nuvolades al quadrant nord-est, que deixaran el cel molt ennuvolat o localment cobert al terç nord i mig ennuvolat a la resta del territori. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot al sud, i a punts del prelitoral i de la depressió Central, que a la nit tornaran a aparèixer al sector central del litoral i prelitoral.

De matinada no es descarta algun plugim minso o inapreciable a punts del litoral sud. A partir de migdia s’espera precipitació feble al Pirineu, sobretot al vessant nord, i alguns ruixats d’intensitat entre feble i moderada a punts del quadrant nord-est; al final del dia no es descarta algun ruixat al sector central del litoral i prelitoral.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta; la màxima baixarà lleugerament a Ponent, al Prepirineu i al Pirineu i quedarà semblant o lleugerament més alta a la resta, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia