Infraestructures i serveis

Infraestructures

Adif preveu recuperar avui la doble via entre Sitges i Vilanova

Aquest matí està previst que estigui operatiu de nou el tram de via entre Sitges i Vilanova i la Geltrú, que ha estat tallat des de diumenge al matí a causa d’un esvoranc de grans dimensions que ha fet que només es pogués circular per una sola via. El operaris d’Adif treballaven ahir amb l’objectiu de poder tenir resolta la incidència a primera hora d’avui, fet que permetria que els trens de la R2 sud i els regionals de les línies R13, R14, R15, R16 i R17 tornessin a circular per doble via i es restablissin els horaris habituals. Tot i això, Renfe va indicar ahir que mantindrà el dispositiu d’autocars entre Vilanova i Sitges per si no es pogués restablir el servei tal com està previst, i no descarta que es pugui produir algun retard puntual degut a la limitació de velocitat que estableixi Adif en aquest punt.

Les fortes pluges del cap de setmana van provocar un esvoranc que va deixar un tram de 15 metres de via sense protecció. Fonts d’Adif destaquen que s’ha treballat intensament des de diumenge per reparar el tram afectat, a tocar del mar. S’han destinat 900 m³ d’escullera per a la protecció de la plataforma ferroviària de la zona i hi treballa diferent tipus de maquinària. Un cop s’hagin acabat els treballs que permetin reprendre la circulació per doble via, Adif té previst analitzar si calen actuacions addicionals a la zona, tot i que aquests treballs ja no afectarien la circulació de trens per aquest tram.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia