Administracions

Vilafant ja disposa d’un nou pla local de joventut

Vilafant disposa ja del nou pla local de joventut, que estarà en vigència durant els pròxims quatre anys. El pla local de joventut que s’acaba d’aprovar s’ha elaborat per mitjà d’un procés participatiu que la pandèmia ha obligat a fer de manera virtual en el qual han participat tant els joves com la part política i els professionals de les diferents àrees del consistori.

Vilafant ha fet un salt qualitatiu amb el trasllat de l’Espai Jove i dotant-lo de diferents ambients que permeten als joves de realitzar tot tipus d’activitats, des d’estudiar fins a esbargir-se, assajar o informar-se. En aquests moments, al municipi s’estan gestant moviments juvenils, un de vinculat al feminisme i a l’empoderament amb la Veu Lila i l’altre com a grup transversal amb ganes de participar de la vida del poble com és la ReVolució Jove.

“A Vilafant creiem en el potencial dels joves i en el paper que aquests juguen dins del seu teixit social. Apostem per la joventut, els volem escoltar i avancem per a la construcció conjunta, on la participació sociocultural és el punt clau que ens permetrà que els joves de Vilafant enforteixin el seu sentiment de pertinença”, explica Cèsar González, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vilafant. La partida destinada a activitats de l’àrea de Joventut s’ha doblat respecte a l’anterior pla, redactat el 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia