Infraestructures

L'autovia de Vic s'acosta al Ripollès amb l'avançament de l'obertura del tram fins a Sora

Arribarà a Ripoll el setembre de l'any vinent

Amb l'obertura del nou tram entre la variant de les Masies de Voltregà i Sora (Osona) a l'agost, ja solament quedarà per fer el que va de Montesquiu (encara a Osona) a Ripoll, i que en principi ha d'estar enllestit el setembre del 2011. A hores d'ara, les obres tenen una antelació d'un mes respecte al calendari previst. En aquest últim tram, s'ha perforat ja el túnel de la Farga de Bebié i s'està treballant en els de Terradellas, Montesquiu, Bellavista i Ripoll.

Més transport públic

Joaquim Nadal va signar ahir amb els presidents dels consells del Ripollès, Enric Pérez, i de la Cerdanya, Esteve Maurell, convenis per consolidar la millora del servei de transport de viatgers a les dues comarques iniciada l'any 1991. Al Ripollès, amb 233.400 euros es reforçaran les línies de la Vall de Ribes, la de Setcases a Camprodon, la de Vallfogona a Ripoll, la de Sant Joan de les Abadesses a Ogassa, la de Ripoll a Vallter 2000 i la de Camprodon a Molló.

A la comarca de la Cerdanya, la inversió és de 139.277 euros i les millores beneficiaran les línies de Martinet a la Molina, de Llívia a Masella, de Bellver a Masella per Puigcerdà, la de circumval·lació de les instal·lacions esportives de Puigcerdà, Bellver i Llívia, la que va de les escoles de Ger i Bolvir a l'escola de Llívia, la que va de les escoles de Prats, Montellà i Lles a la de Martinet, i la de la Seu d'Urgell a Puigcerdà. També es reforçarà el servei a la demanda entre Masella i Bellver i els tres recorreguts radials.

Refer carrers, a Ogassa

Els tres carrers centrals d'Ogassa –quasi tots els del nucli– que només estaven pavimentats amb formigó i on es va actuar fa més de trenta anys es pavimentaran de nou i, en un, s'hi renovarà la xarxa de clavegueram. Es pavimentaran el de l'Era de Can Tal·lara i el de Can Broch i es renovarà el clavegueram al carrer del Forn del Vidre, a part de pavimentar-lo. La inversió és de 237.101 euros i anirà totalment a càrrec del Departament de Política Territorial. Ho ha anunciat Joaquim Nadal, després de passejar per aquests carrers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia