Administracions

Projecte de turisme actiu transfronterer de Portbou i Cervera

Iniciativa per atreure conjuntament turisme de qualitat, amb el suport de la Casa de la Generalitat a Perpinyà

Les primeres activitats del programa Primavera Transfronterera Activa que impulsen els ajuntaments de Portbou i de Cervera es posaran en marxa ja aquests dies de Setmana Santa i s’allargaran fins a l’estiu. Aquest projecte és una nova iniciativa de cooperació entre els dos consistoris amb l’objectiu de dinamitzar i atraure turisme actiu de qualitat i fer valdre la riquesa natural, cultural i històrica d’aquest territori fronterer, de gran diversitat natural i geogràfica estratègic durant molts anys.

El programa té el suport financer de la Casa de la Generalitat a Perpinyà a través del programa Eurodistricte. Microprojectes a l’espai català transfronterer i té com a finalitat d’aprofitar el potencial d’aquest territori, el veïnatge dels dos municipis i la proximitat de les dues poblacions per establir una estratègia turística conjunta i així aplegar esforços i esdevenir complementaris en un nínxol concret d’atracció de visitants: el turisme actiu.

Durant cada cap de setmana des de Setmana Santa fins a finals de juny s’oferiran tot tipus de propostes de turisme actiu: senderisme slow, sortides en bicicletes elèctriques, curses de muntanya, marxa nòrdica, sortida en caiac i sortida en barca i snorkel. Es tracta d’activitats circulars, en la seva gran majoria, orientades a tots els públics i aniran alternant els seus punts de sortida entre ambdós municipis.

En paral·lel a les activitats, es proposen paquets d’experiències que inclouen les activitats i els allotjaments i restaurants dels municipis. Així, qui presenti un tiquet d’un allotjament o un restaurant de Portbou o de Cervera obtindrà un descompte del 50% en el cost de l’activitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia