Administracions

Nova promoció de 12 pisos de protecció oficial a Sant Gregori

L’obra, impulsada per l’Ajuntament, té una durada de quinze mesos

Els habitatges s’ubiquen a Can Serra

A finals de juliol van començar els treballs de l’última fase dels habitatges de protecció oficial al sector de Can Serra de Sant Gregori. L’obra és impulsada per l’Ajuntament a través de Serveis Municipals Sant Gregori, SA. Es tracta de dotze pisos d’uns 90 metres quadrats, amb tres habitacions, menjador, cuina, dos banys, terrassa i aparcament inclòs en règim de compra, els quals ja estan tots adjudicats un cop fet el procés corresponent. L’adjudicació va resultar alterada primer per requeriments d’Habitatge de la Generalitat i després per la pandèmia, que n’ha paralitzat diversos tràmits administratius i tècnics. L’obra es va haver de posar a licitació en dues ocasions: la primera va quedar deserta i la segona, a la qual es van presentar dues empreses, es va adjudicar a Abolafio per 1.530.520,90 euros (IVA no inclòs).

L’aposta municipal al llarg de tots aquests anys és clara, recalca l’Ajuntament, que destaca el moment actual “de moltes dificultats”. Així, l’Ajuntament ha fet una ampliació de capital a la societat Serveis Municipals Sant Gregori SA per poder desencallar finalment aquesta promoció. Expliquen que, el preu de l’acer, entre altres materials de construcció, s’ha incrementat en els últims mesos.

LA XIFRA

48
habitatges
és la xifra total a Can Serra en la que és la 5a fase de protecció oficial al municipi.

LA FRASE

És rellevant, per la mida del municipi, que s’hi hagin desenvolupat diverses promocions d’habitatge protegit
Quim Roca Ventura
ALCALDE DE SANT GREGORI

Modificació POUM a Mas Simon

El consistori de Sant Gregori remarca que amb aquesta nova promoció d’habitatge protegit es completaran els 48 pisos previstos al sector de Can Serra. És la cinquena fase de protecció oficial que es desenvolupa a Sant Gregori. “És rellevant que un municipi de la mida de Sant Gregori hagi pogut desenvolupar diverses promocions d’habitatge protegit”, assenyala el seu alcalde, Quim Roca Ventura. Actualment s’està tramitant la modificació del POUM que ha de permetre desenvolupar el sector urbanització del costat de Mas Simon i amb la qual s’ha de possibilitar més habitatge de protecció oficial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia