Serveis

RIERA DE GAIÀ

Nou format turístic per visitar el territori en BTT

Pedals del Cister és el nom que s'ha donat a un nou projecte turístic que neix a la Riera de Gaià i que s'estendrà per les comarques del Tarragonès, l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell. El nou producte pertany a l'empresa Pedales del Mundo, que està creant rutes per diversos territoris del món per tal de “diversificar-ne l'oferta turística de natura i esport”. La iniciativa es basa en la creació d'un itinerari en BTT situat en un entorn patrimonial d'interès, que es pot realitzar en diferents etapes i, per tant, “s'adapta a les preferències i possibilitats de cada participant”, segons els seus responsables, dirigits per Gemma Rosell.

Segons les dades dels altres itineraris de què disposa l'empresa en el territori espanyol, Pedals del Cister “creu en la possibilitat d'incrementar el nombre de pernoctacions turístiques en 900 durant el primer any, i fins a 6.200, al cap de quatre anys de l'activitat a les poblacions per les quals passarà la ruta”. Alguns dels municipis inclosos en el recorregut són Altafulla, Bràfim, Vila-rodona, Forés, Aiguamúrcia, Vimbodí i Poblet, Rocafort de Queralt, el Pla de Santa Maria, el Catllar i l'Espluga de Francolí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona