Infraestructures

infraestructures

El Ter tindrà una via verda a la Vall de Camprodon

Aquesta ruta de lleure arribarà en el futur fins a la capital d'Osona

La Generalitat sotmet a informació pública el traçat i preveu invertir-hi 5 milions

L'aposta d'unir la Costa Brava amb el Pirineu a través de vies verdes es consolida amb la construcció de la Ruta del Ter, entre Sant Joan de les Abadesses i Setcases. Cal tenir en compte que a Sant Joan hi conflueixen la Ruta del Ferro, que uneix Ripoll i Ogassa, i, quan estigui enllestit el tram de la Vall de Bianya, també la del Carrilet, entre Girona i Olot.

El secretari per la Mobilitat, Manel Nadal, va presentar ahir a Ripoll el projecte de la Ruta del Ter, i va avançar que els estudis de traçat i d'impacte ambiental surten la setmana vinent a informació pública. El projecte està valorat en 5 milions d'euros i s'emmarca en el pla estratègic de la bicicleta de la Generalitat i en el pla de foment turístic del consorci Albater. L'objectiu és potenciar el lleure saludable i els valors naturals i culturals dels municipis riberencs. La nova ruta s'adaptarà a l'orografia i s'integrarà a l'entorn, aprofitarà els itineraris existents i estarà dotada de les mesures de seguretat més avançades.

LA XIFRA

5.
Són els milions que el Departament de Política Territorial
invertirà en la construcció de la nova ruta que vorejarà el riu Ter.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.