Serveis

l'armentera

La llar d'infants, a punt d'entrar en servei

La llar d'infants de l'Armentera està a punt d'entrar en funcionament. Així ho van anunciar l'alcalde de la població alt-empordanesa, Josep Oliveras, i el delegat del govern a Girona, Jordi Martinoy, en una visita d'obres que van fer fa uns dies. Ara només falta instal·lar el mobiliari perquè pugui entrar en funcionament, previsiblement a principis del 2011. La nova llar d'infants de l'Armentera, que ocupa un espai de més de 800 metres quadrats, està format per tres aules (una per a nadons, una per a nens d'1 a 2 anys i una altra per als de 2 a 3 anys); una sala polivalent i un pati.

El delegat del govern, Jordi Martinoy, també va ser ahir a Borrassà, on va fer una visita, juntament amb l'alcalde, Ferran Roquer, a les obres de construcció del magatzem per a la brigada municipal i l'hotel d'entitats, unes obres que es van començar el mes d'abril d'aquest any i estan gairebé acabades. El magatzem i l'hotel d'entitats, que comparteixen la instal·lació, ocupen un espai conjunt de més de 230 metres quadrats. Martinoy també ha visitat Riumors, Pau, Garrigàs i Fortià.

m.v.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.